Dulapul cu oglinda, dulapurile centrale si obiectele sanitare sunt esentiale pentru depozitarea prosoapelor si a produselor de infrumusetare. De la mobilier de baie ieftine, la mobilier exclusivist de designer, poti alege tot ce ai nevoie pentru amenajarea baii tale.

Mobilierul de baie cu usi poate fi folosit in multe feluri. Inaltimea la care montezi un dulap baie depinde de articolele pe care doresti sa le depozitezi acolo.

Prosoapele si materialele de curatenie isi gasesc locul mai jos, obiecte de zi cu zi, cum ar fi crema de fata, la nivelul ochilor. Un mobilier baie deschis, fara usa sau sertar este deosebit de potrivit pentru periuta de dinti, pieptene, perie de par etc. pe care le folosesti de mai multe ori pe zi.

Mobilierul de baie cu sertare ocupa mai mult spatiu in baie, deoarece trebuie sa fie scoase complet. Aici poti depozita accesorii mai mari sau produse de infrumusetare sau de ingrijire, precum un uscator de par sau un aparat de ras electric.

Chiuveta baie, cada baie, lavoar baie

O familie are cerinte mai mari intr-o baie, fata de o singura persoana. Cu o chiuveta baie, cada baie, lavoar iti poti face baia prietenoasa pentru toata familia.

Pentru a face fata aglomeratiei de dimineata in baie, este recomandabil sa ai o baie mare, cu suficient spatiu. Ideal ar fi un WC, dus, cada baie, chiuveta baie dubla si lavoar baie. Pentru a evita aglomeratia in baie, este logic sa instalezi o chiuveta dubla.

Citeste continuarea aici: Cum amenajezi o baie moderna?