Fiecare zona a casei are un protagonist de necontestat, asa ca in dormitor este patul, in bucatarie mobila, iar in camera de zi, langa canapea, desigur, masa.

Este o piesa esentiala in orice casa, uita-te doar la cate lucruri facem cu masa ca protagonista.

Cele mai importante mese de familie, conversatii interesante cu prietenii dupa masa si uneori serveste si ca birou improvizat, zona de lucru etc.

De fapt, valoarea sa functionala este foarte importanta, dar nu trebuie sa neglijam niciodata prezenta sa decorativa.

Nu exista formule matematice sau magice pentru alegerea mesei de sufragerie perfecte, dar exista cateva sfaturi simple care te vor ajuta sa selectezi piesa care se potriveste cel mai bine casei tale.

Alege masa in functie de stilul camerei

Stilul livingului este foarte important, deoarece el va da tonul alegerii oricaror produse.

Fie ca vorbim despre tablouri sau glafuri, despre obiecte decorative pentru living sau despre masa de living, toate acestea se bazeaza pe stilul pe care camera il adopta.

Daca livingul este unul clasic, si masa ar trebui sa respecte cerintele acestui stil, imbracand forme suave cu linii continue si fine, din materiale naturale, cat mai trainice.

Mesele din lemn masiv sunt cele mai potrivite pentru stilul clasic, deoarece lemnul este o componenta de baza in amenajarea camerelor in mod clasic si simplist.

Alege masa in functie de numarul de persoane

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru alegerea mesei perfecte de sufragerie